Anna Hegestrand

Naturligt söt med Vitamin Well!

Den här veckan presenteras Livshjulet i samarbete med min favoritdryck Vitamin Well. Jag gillar som bekant inte att hälla i mig massa onödigt socker och därför är det kul att jag får hjälpa Vitamin Well att pusha för deras Stevia-serie. Vitamin Well Stevia finns i fyra smaker Grace – med mak av persika och mango, protect – med smak av passionsfrukt och citrus  , control – med smak av citron och lime och Sharp – med smak av melon. Mina favoriter är Grace, som jag vet är döpt efter Grace Jones och Control.

Witamin Wells Stevia-drycker är sötade med extrakt från den helt naturliga Stevia-plantan och innehåller inget socker och inga kolhydrater. Tillsammans har jag och Vitamin Well startat en inspirationskampanj på Instagram där vi kan hjälpa varandra med tips på hur vi gör för att hålla oss naturligt söta. Att utesluta socker i min kost så långt det går är ett av mina bästa tips! Ordentligt med sömn, en timma i dagsljus om dagen och att skratta mycket är andra effektiva sätt.

Jag kommer att lägga upp mina bästa inspirationsbilder med  #vitaminwellnaturligtsot på Instagram och jag hoppas att du vill bidra med din absolut bästa tips för att hålla dig naturligt söt. Just den här årstiden behöver i alla fall jag all inspiration jag kan få!

Vitamin Well gör det möjligt för mig att jobba med Livshjulet så därför är jag så glad och tacksam över att de vill stötta mig i mitt arbete!