Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Army of Lovers regerar direkt

Army, Robin, Lucia och S-y-l-v-i-a. (Foto: Lindwall)
MALMÖ. Lunchpaus med inbyggd presskonferens i Malmö Arena just nu. Halva startfältet har genomfört sina första repetitioner i Percys hockeytempel. Som ska härbergera delfinal nummer fyra på lördag – och självaste Eurovision i maj.
Army of Lovers inledde försiktigt, med La Camilla stillasittande på en rullande drottningtron i guld, men avslutade med att klä av sig halvnakna (Jean-Pierre + dansarna) och bada i konfetti. Kul nummer + kanonlåt. Men eventuellt för knasigt och gay för miljonpubliken.
Lucia Pinera sjunger en trudelutt som väldigt gärna vill vara Adeles ”Rolling in the deep”. Resultatet är dock inte det mest spännande som skådats i schlagersammanhang.
Robin Stjernbergs korsning mellan arenahouse och arenapop låter betydligt farligare. Personligen tycker jag att det dansas lite väl märkligt kring ex-Idolen, och sångstilen är… intressant. Men pyrot är gött, och Robin är en trolig utmanare på lördag.
Sylvia Vrethammar sjunger bossa.
Fördel Army och Robin alltså, men vi har en hel eftermiddag framför oss. Med bland andra Mustasch-Ralf och Andersonskans Kalle. Återkommer.