Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Anders Nunstedt

Robert Plant i Stockholm


Still going strong.
KONSERT. Kom hem från Robert Plant på Annexet för någon timme sedan och gissa om gamla polaren Abba-Benny var där? Gissa om fansen ropade efter Led Zeppelin-låtar så ofta att det började kännas oartigt efter ett tag?
I torsdagens DN sa Plant nåt om att han förmodligen gör musik för gamla människor nu för tiden. Gissa om det stämmer? Recensionen kommer i fredagens blaska. Gissa om jag skrev ”gubbrock”, ”gubbcountry” och ”gubbigt” i den texten?
Nä, exakt: varför skulle jag ha gjort det?


675 spänn…