Sias nya musikvideo "The greatest" trollbinder oss totalt – och låten är verkligen grym!

Visst minns ni Sias video till låten "Chandelier" med den dansande flickan i blond peruk? Nu har artisten släppt en ny låt, "The greatest", och även i den här videon är dansaren Maddie Ziegler huvudperson. Nu har hon dock en svart peruk, men är minst lika cool och dansen minst lika magisk som tidigare. Dessutom är låten en riktigt hit!

Sias låt "Chandelier" släpptes i maj 2014 och videon fick enormt stor spridning. Videon har visats mer än 1,4 miljarder (!) gånger på Youtube. I den såg vi då 11-åriga Maddie Ziegler dansa runt i vad som ser ut som en övergiven lägenhet och hennes dans trollband oss verkligen. Efter det kom en rad parodier på videon, ofta med män som hoppade runt i tajt dansdräkt.

Maddie är skådespelare, dansare och modell och fyller 14 år i slutet av september. Sedan sin medverkan i den första videon har hon också synts i fler av Sias musikvideor, såsom "Elastic Heart", "Cheap Thrills" och "Big Girls Cry". Dessutom brukar Maddie hänga med Sia på premiärer och posera ihop på röda mattan, hur coolt?!

I den här nya låten har hon fått sällskap av ett gäng andra barn, som dansar runt i en liknande miljö som den vi såg i "Chandelier". Vi tippar att den här videon och låten också kommer att göra succé.

Go Maddie (och Sia såklart :))!

Se Sias nya video "The greatest" med Maddie Ziegler här

https://youtu.be/GKSRyLdjsPA?width=640&height=360&frameborder=0

Här kan du se videon till Sias låt "Chandelier"

https://youtu.be/2vjPBrBU-TM?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och gilla amelia på Facebook!

Du kommer också att gilla:

Se Jonas version av "When a man loves a woman" som gör succé på nätet (vilken pipa!)

17-årige Samuel gör en cover på Celine Dions ”The Power of Love” – hyllas av miljoner

Här bjuder Bruce Springsteen upp till dans – svänger loss med sin 90-åriga mamma