Se när bebisen hör för första gången – reaktionen är SÅ fin

Lilla Annabelle föddes döv – men tack vare dagens teknik fick hon knappt tre månader senare höra för första gången. Något som fångats på film (och är helt fantastiskt sött!)

Lilla AnnaBelle Lawrence från Idaho i USA är tre månader gammal och föddes döv. Hon har aldrig hört sin mammas skratt, heller aldrig hört henne säga hennes namn eller pocka på hennes uppmärksamhet. Men efter att AnneBelle fått små, små hörapparater skulle hennes mamma Sarah Jo testa om de verkligen fungerade, och passade på att filma alltsammans. Reaktionen är fantastisk.

AnnaBelles ansikte skiftar från typiskt skeptiskt och spricker sedan ut i ett leende. Därefter testar de hennes hörsel med att fortsätta prata med henne, likaså att klappa i händerna, och visst reagerar den tre månader gamla flickan även på det.

Tänk ändå vad dagens teknik kan göra, imponerande. Hur en liten döv flicka kan höra helt plötsligt (!). När AnnaBelle är nio månader gammal så kommer hennes små hörapparater ersättas medcochleaimplantat som opereras in i huvudet.

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu

Adam blev kär vid första ögonkastet – försök att inte gråta till hans frieri

Här stjäl Georgia showen i direktsändning – gör succé bakom tv-ankaret

Har du växt upp med Disneys klassiker? Då kommer du älska den här film-mixen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!