Se när 9-åringens dröm går i uppfyllelse: "Har jag fått en hund?!"

När 9-åriga Colette från Missouri i USA öppnar ögonen har hon en hundvalp i knät. Och vilket lyckorus med en fantastisk blandning av chock, gråt och skratt!

Ända sedan Colette var tre år och träffade en hund av rasen Shiba har hon varit fast bestämd att en gång få ha en egen.

Colettes mamma Michelle som la upp det fina klippet på sin Facebook-sida skriver skämtsamt om misstaget de gjorde som föräldrar:

"Vi gjorde ett riktigt fel som föräldrar när vi sa skulle köpa en Shiba när hon fyllde sex år. Varje år på hennes födelsedag har hon sagt att nu är det bara två år kvar tills jag får en hund, sedan nu är det ett år kvar tills jag får en hund."

Familjen var inte redo för en hund när Colettes sexårsdag – men när hon fyllde nio år gav de henne en svårslagen överraskning.

När föräldrarna hämtade Colette på sommarlägret trodde hon att de skulle åka hem för att fira hennes födelsedag. I stället åkte de 45 minuter åt ett annat håll – till en hunduppfödare. De sa till Colette att sätta sig i soffan och hålla för ögonen. När Colette får hundvalpen i sitt knä blir hon världens lyckligaste 9-åring.

Se hela klippet här:

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Läs också:

Davids överraskning på mormors 86-årsdag är så fin (och framkallar tårar!)

När pappan öppnar sin present faller han i gråt – här är filmen som engagerat hela nätet

Brudens överraskning rör alla till tårar (men det pappan gör är ändå modigast ??)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!