"Ensam pojke söker julafton" - den här annonsen lämnar ingen oberörd

Organisationen Giving people försöker hitta familjer i Sverige som behöver hjälp i form av kläder eller mat. Men vill du hjälpa den här gången så skulle det inte kosta dig något, bara lite av ditt sällskap på julafton, åt en pojke och hans mamma i Malmö.

Så här står det i annonsen:

"Jag är en liten grabb på snart 8 år som bor med min mamma i Malmö. Jag vet att min mamma bekymrar sig för mig för jag är väldigt ofta sjuk. Jag har bronkit och förkylningsastma och mina starka mediciner gör det svårt för mig att ha en naturlig dygnsrytm. Jag har det tufft i skolan med kompisar och trots att min mamma gör allt hon kan och pratar med skolan blir det inte bättre. Jag vill helst inte äta i skolan, jag väntar tills jag får komma hem tillmamma igen.

Mamma har problem med smärtor och svår huvudvärk men hon gör allt för mig. Min pappa försvann när jag var bebis så honom har jag aldrig träffat. Vi är helt ensamma, vi har ingen släkt här alls och jag vet att min mamma är ledsen för min skull. Ju äldre jag blir desto mer funderar jag över varför just vi är så ensamma. Det hade varit det bästa som hänt oss om någon ville fira lite jul med oss. Kanske en julfika? Du kanske har barn i min ålder eller bara en stund över att ge oss för att julen inte ska kännas så ensam? Har du tid och plats i ditt hjärta för mig och mamma i jul? Elias, 7 (snart 8 år) i Malmö Har du en stund över till elias och hans mamma i jul? Maila oss på info@givingpeople.se."

Vi såg den här annonsen på Facebook igår. Vill du läsa mer om organisationen så kolla här.

Aktuellt just nu