Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Shutterstock, Pawsecco

Äntligen kan du dricka prosecco med ditt husdjur – pawsecco!

Älskar du att umgås med ditt husdjur och att dricka prosecco? Då kan du äntligen kombinera två favoritting – här är pawsecco för hund och katt.

Om du tycker att din hund eller katt brukar bli lite undanskuffad när det vankas festligheter är det dags att göra ändring på den saken. Brittiska företaget Woof & Brew har nämligen lanserat Pawsecco – prosecco för ditt husdjur – att servera så att ditt husdjur inte känner sig utanför.

LÄS OCKSÅ: Är din hund oxe eller stenbock? Här är horoskopet för alla vovvar!

Läs mer om pawsecco och klicka hem en flaska här.

Pawsecco är ett alkoholfritt “vin” som höjer feststämningen och självklart är den fri från kakao och andra farliga ingredienser. Istället består den bland annat av fläder, lindblomma, ginseng, vatten och citronsyra, vilka alla är djurvänliga. Dessutom ingår stjärnformat djurgodis som höjer stämningen ytterligare.

LÄS MER: Bästa kattnamnen för hane, hona och unisex – lång lista

Pawseccon säljs på flaska och ska serveras över husdjurets mat eller vid sidan om. Det bästa? Den finns att köpa i Sverige och går att klickas hem här.

Klicka på bilden för att köpa hem pawsecco till ditt husdjur.

Mjau, voff och skål!

LÄS OCKSÅ: Nu finns musik som gör din katt lyckligare (ja, du läste rätt!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!