Foto: TM and © 2010 Twentieth Century Fox Film Corporat

Vinn biljetter till Water for Elephants!

Se Reese Witherspoon och Robert Pattinson i vårens mest spektakulära storfilm! På en cirkus någonstans i 30-talets USA utspelar sig den här magiska kärlekshistorien om Jacob som finner ett nytt liv och en ny familj i de många färgstarka personerna i det kringresande sällskapet.

Jacob (Robert Pattinson) finner kärleken i cirkusens stjärna Marlena (Reese  Witherspoon). Men hon är inte fri att kunna älska honom tillbaka och för  att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de  känner till. 

WATER FOR ELEPHANTS regisseras av Francis Lawrence och i övriga  roller ser vi bl.a. Oscarbelönade Christoph Waltz och James Frain. 

Nu kan du vinna biljetter till filmen som har premiär på fredag 15 april! Vi drar 10 vinnare på torsdag 14:e april, som får 2 biljetter var! Gå in på vår tävlingssida, svara på frågan för amelia nr 9, och skriv tävlingsnamnet: Water for Elephants.

Tävla här!

Lycka till!

Se filmens trailer här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!