Veckans hetaste blogginlägg

Har du inte hunnit med att läsa alla dina favoritbloggar i veckan? Lugn, vi sammanfattar bloggveckan på amelia.se åt dig.

Det blev ingen finalplats för ameliabloggaren Andreas Lundstedt . Här skriver han själv om de intensiva schlagerveckorna och hur det känns när mellobubblan spricker.

Alla hjärtans dag gjorde förstås att kärleken frodades bland amelias VIP-bloggare. Josephine Bornebusch firade med att bjuda sin man på en hjärtformad hamburgare. Eh, jo det är sant.

Och Maria Montazami hann precis hem från sitt Sverigebesök för att hinna fira Alla hjärtans dag tillsammans med familjen.

Whitney Houstons plötsliga död gjorde att många letade fram hennes största hits och drömde sig tillbaka till hennes storhetsår på 80-talet. Här framför amelias Sofie Sarenbrant och hennes dotter en hyllning till  Whitney.

Josephine Genetay är tillbaka i sin gamla hemstad New York och bjuder på den här schyssta utsikten.

Även vår senaste stjärnbloggare Jennie Hammar hänger i New York just nu, tillsammans med sin man och ett gäng vänner.

Här hittar du alla bloggare på amelia.se!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!