Vad tycker du om de nya Hollywoodfruarna?

Nu är det dags för ännu en säsong av Svenska Hollywoodfruar hemma i TV-rutan. Samtidigt skrivs det flitigt runt om på nätet om de svenska lyxfruarna och deras liv i glitter och glamour. Signaturen Nyköpingsfru undrar till exempel hur det kommer sig att mer pengar innebär mindre intelligens?

Nu är det återigen dags för våra Svenska Hollywoodfruar att stjäla ännu en timme av oss i TV-soffan på måndagar. Och antingen så tycks vi älska dem, eller hata dem. En hel del är givetvis som förr, som till exempel snackisen Anna Ankas bryska frispråkighet, och varma Maria Montazamis enkla ”vardagsproblem”.

Men i tittarnas ögon tycks en hel del ändå ha förändrats sedan förra säsongen. Anna Anka verkar ha bleknat i tittarnas ögon, som nu mest kallar henne för bitter och oklassig. Signaturen Mia tycker till exempel att Anna Anka gjorde bort sig rejält i förra veckans avsnitt: ”Att sitta och ge oss svenska kvinnor tips på hur vi behåller våra män i förra säsongen, och nu håller på att skilja sig och snacka så mycket pinsamt om sitt ex. Hon är så himla bitter.”

Maria Montazami fortsätter däremot att charma tittarna med sin vänliga omtanke, sina läppstiftsproblem och alla sina etthundraelva tofsar. Hon älskas för sin värme och för sitt ”normala” liv hon lever, trots pengarna och vardagslyxen.

Vad tycker du om de nya Hollywoodfruarna? Diskutera vidare i Damrummet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!