Tyck till om schlagern!

Pernilla Wahlgren, Peter Jöback och Anna Bergendahl slåss om rösterna ikväll. I den fjärde deltävlingen i den långdragna schlagerkarusellen hänger artisterna i Malmö. Tyck till före, under och efter programmet!

Det finns inget annat land där melodifestivalen är ett sådant folknöje som i Sverige. I helgen bänkar sig svenska folket framför schlagerfesten i Sandviken.

 Med Christine Meltzer, Måns Zelmerlöw och actionhjälten Dolph Lundgren som programledare, med otippade artister som Doggelito och  Orsa spelemän , finns det chans att årets andra deltävling blr riktigt spännande.

 Melodifestivalen är det stora svenska folknöjet. Inget annat deltagarland lägger så mycket krut på tävlingen och ingen annanstans är schlagerfestivalen ett samtalsämne i månader.

Deltävling 4 - Malmö, 27 februari

 Anna Bergendahl 

 "This Is My Life"

Lovestoned 

 "Thursdays"

 Neo 

 "Human Frontier"

 Noll Disciplin 

 "Idiot"

 

Pernilla Wahlgren 

 "Jag vill om du vågar"

 Peter Jöback 

 "Hollow"

 

Py Bäckman 

 "Magisk stjärna"

 Sibel 

 "Stop"

 Enligt alla spelföretag är Salem Al Fakir en av favoriterna till att vinna hela melodifestivalen. Andra favoriter är Darin och Peter Jöback som är med i senare deltävlingar. Men mycket kan hända i schlagersammanhang.

Vad tycker du om årets Melodifestival?

Diskutera låtarna, artisterna, programledarna, röstningen, kläderna och allt annat schlageraktigt i Damrummet!

Mer om melodifestivalen hittar du här:

 http://svt.se/melodifestivalen

 http://aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2010/ 

 

http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen2010/

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!