Världspremiär för Tjejbikten

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter.

Vad är Tjejbikten?

- En podcast som sänds från ett biktbås som jag och Ann byggt upp. Där avslöjar vi våra hemlisar tillsammans med en gäst. Ann och jag är inte experter på att vara perfekta – och det är vi stolta över, berättar programledaren och ståuppkomikern Karin Adelsköld. 

Vad skulle ni aldrig avslöja i biktbåset?

- Jag skulle aldrig berätta saker som skulle kunna såra andra. Men när det gäller mig själv bjuder jag på det mesta, säger Karin. 

Och programledarkollegan Ann håller med: 

- Ibland får jag bita mig i tungan för att inte berätta alltför galna grejer.

Varför är radio trendigare än tv just nu?

- En podcast är perfekt när man sitter på bussen, springer, eller ligger i badet. Jag har testat att springa och titta på webb-tv och det är värdelöst. Man springer in i saker, säger Karin.

Vem är er drömgäst?

- Jag är ju fantastiskt nyfiken på Madonna. Jag tror att Ann och jag skulle kunna få ett grymt gung med henne i ett biktbås. Annars skulle det vara fint att få sitta där med Fredrik Reinfeldt. Han har ju knappt avslöjat en synd sedan han blev statsminister, säger Karin.

- Eller varför inte prinsessan Madeleine?, inflikar Ann. Vi skulle prata om varför hon dissar Sofia och om hennes rök- och körvanor. Hon kör ju som en biltjuv!

LYSSNA PÅ AVSNITTEN: 

Tema: Varför är det så jäkla svårt att älska sig själv?

I premiäravsnittet gästas Ann Söderlund och Karin Adelsköld av  programledaren, Aftonbladet-profilen och före detta mulliga modellen  Hannah Widell.

Under en känsloladdad halvtimme pratar hon om hur man övar på att  älska sig själv, åren som mullig modell och när hon lovade sig själv  att aldrig, aldrig mer låta en man kritiskt påverka hennes utseende.

Lyssna på första avsnittet här!


Tema: Våga hoppa!

Radiorösten och medieprofilen Josefin Crafoord berättar hon om den chockartade tiden som arbetslös, när hon lurade TV4  om sin graviditet för att få ett jobb och hur man gör för att våga  satsa på sig själv. 

Lyssna på andra avsnittet här!

Tema: Varför är det äckligt när äldre kvinnor dejtar yngre män?

I en närgången intervju avslöjar komikern Soran Ismail, 24, detaljer om sitt sexliv och vad han tycker om äldre kvinnor som tafsar efter ett par glas vin på krogen.

Lyssna på tredje avsnittet här!

BILDSPEL: Häng med bakom kulisserna vid inspelningen

LÄS MER: Vill du lyssna på Tjejbikten i mobilen? Så här gör du!

Aktuellt just nu