Foto: Peter Iovino / 2009 CBS FILMS INC.

Stilla ditt behov av romcom!

”Jag visste inte att förlossningar och ordet ”vagina” kunde få mig att skratta så här högt.” Mesterton trivs med den här Jennifer Lopez-rullen som faktiskt sticker ut från mängden av romcoms hon gjort under åren.

The back-up plan

Låt dig inte luras av filmaffischen – det här är inte bara ännu en i raden av alla Jennifer Lopez-romcoms. Inte bara det, den kommer förmodligen stilla alla dina chickflickbehov för en lång tid framöver. Zoe tröttnar på att leta efter Den Rätte och försöker bli med barn via insemination. I regnet på väg hem från kliniken hamnar hon i dragkamp om en Manhattantaxi med snyggingen Stan (Alex O’Loughlin). 

Jag visste inte att förlossningar och ordet ”vagina” kunde få mig att skratta så här högt. Alla som varit gravida, känner någon som varit gravid, eller bara bläddrat i tidningen ”Mama” kommer lämna filmen med ett stort smil. Den här filmbebisen är faktisk rätt bedårande. 

Biopremiär 7 juli

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!