Steffo tappar allt i ”Nyhetsmorgon” – bryter ihop när barnen börjar prutta

Kiss- och bajshumor behöver du inte vara fem år gammal för att ha. Fråga bara 60-årige programledaren Steffo Törnquist känd från ”Nyhetsmorgon” som har väldigt svårt att hålla sig för skratt när han hör ett igenkännande ljud i studion...

Pearl Åkesson

Prutt, fis, mök, fjärt, ”att släppa väder”, kärt barn har många namn brukar man ju säga. I ett inslag på ”Nyhetsmorgon” går programledarnaSteffo Törnquist och Jenny Strömstedt baklänges tillsammans med ett antal barn för att demonstera att man inte ska åka baklänges i bilbarnstolar. Innan de började promenera baklänges säger Steffo till den samlade lilla barnaskaran:

"Alla som går baklänges och pruttar får en kola".

Kort därefter hörs flertalet pruttljud från barnens munnar, något som får den 60-årige programledaren att bryta ihop fullständigt.

Steffo Törnquist kan inte sluta skratta åt pruttljudet

Ju längre bak barnen, Steffo och Jenny går ju svårare blir det för honom att hålla sig för skratt – något Jenny märker, vänder sig till Steffo och frågar:

”Du har tappat det helt eller?” för att därefter berömma barnen; ”Det var jättefina pruttljud allihopa!”

Även om man kanske vanligtvis inte skrattar åt pruttljud så är det svårt att inte hålla sig för skratt när Steffo sätter igång. Visst älskar man när det går liiite ”fel” i direktsändning?! :)

https://youtu.be/MopK7rEXYXc?width=560&height=315&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochgilla amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Sanna Nielsen hyllas för avklädda bilden: ”Jag önskar att ingen skämdes!”

Här försöker Christine Meltzer uttala "Kanye West": "Kanyo? Kano?

17 anledningar till att Beverly Hills 90210 var tidernas bästa serie