Söta hälsningen från prins Oscar värmer riktigt gott i höstrusket

Nu har en ny härlig höstbild dykt upp på kronprinsessan Victorias och prins Daniels son, lille prins Oscar som hunnit bli åtta månader. Och visst ser han ut att trivas bland löven färgade i höstens alla varma färger?

Det är en liten kille på precis fyllda åtta månader som tittar nyfiket bortanför kamerans lins, kanske är det mamma Victoria eller pappa Dabiel som fångar lille prins Oscars uppmärksamhet? Bilden är signerad fotografen Kate Gabot och hälsningen kommer från kronprinsessan Victorias familj. På Kungahusets Instagram kan man läsa: ”En hösthälsning från Haga via Prins Oscar.”

Lille Oscar ses iklädd blåquiltad jacka och grå mössa, under jackan kan man skymta en rutig skjorta och det ser ut som han bär blåjeans. Bara åtta månader gammal och redan en riktigt välklädd kille.

Även storasyster Estelle har tagit en liknande bild i höstlöven för fyra år sedan när hon var i Oscars ålder. Visst är de två syskonen otroligt lika?

Prins Oscar myser i höstlöven, november 2016

Foto: Kate Gabor Kungahuset.se / Kate Gabor The Royal Co

Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Storasyster, prinsessan Estelle i höstlöven, oktober 2012

Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Här är nya bilderna på prins Alexander (vi dör, vad gulliga!)

Nya bilderna på prins Alexander får oss att smälta (kolla de gosiga kinderna!)

Nya höstbilden på prins Oscar får oss att smälta (och det är inte vilken fotograf som helst...)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!