Skriv resedagbok på nätet!

Ska du ut och resa nu i sommar? Glöm inte att dela med dig av dina äventyr till släkt, vänner eller varför inte expojkvännen (som minsann ska få se hur kul du har det utan honom). Gör helt enkelt en resedagbok!

Resedagbok.se kan du gratis ladda upp bilder och markera var du är på kartan. Annars kan du enkelt göra en blogg på t ex Blogspot eller använda dig av Facebook. Starta då en egen grupp och bjud in alla vänner. Då vet du också säkert att de som vill vara med i gruppen vill få resedagbok från dig…

Tips för en lyckad resedagbok:

Gör den bildbaserad. Du kan då sköta den via mobil och mms:a direkt in till bloggen. Det är smidigt om du är utomlands, men bilder gör den också mycket roligare.

Skriv kort (det är såååå tröttsamt med långlånga texter) om man ska orka läsa varje dag.

Skriv ofta var du är om du reser runt och länka till Google Maps så kan folk se var du är. Du kan också göra en egen resrutt på kartan som du sen kan använda när du vill tipsa.

Skicka emellanåt påminnelser om att du uppdaterar.

Och så gör ingenting som Lilla Gumman inte skulle ha gjort. Då återstår inte så mycket, så ha det så kul med andra ord!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!