Se pappan och dotterns rörande cover på Shallow – gåshud garanteras

Klippet har redan över 50 miljoner visningar världen över – se när pappa och dotter gör en storslagen cover på Lady Gaga och Bradley Coopers låt Shallow.

Med över 550 miljoner streams på Spotify vågar vi skriva under på att 

Lady Gaga och Bradley Coopers duett Shallow är en av de största hitsen på länge. Under Oscarsgalan gjorde duon ett rörande framträdande med succélåten och hela världen drabbades av akut gåshud.

Läs också: Så blev Lady Gaga störst i världen

Men det är inte bara Gaga och Cooper som gör succé med låten. På Facebook cirkulerar en video som har blivit en riktig viralraket där Randy Gillispie och 14-åriga dottern Autumn framför låten – och videon har tagit världen med storm. Mer än 50 miljoner tittare har sett klippet. Det råder ingen tvekan om att dottern Autumn kan vara nästa stora stjärnskott – och om videon leder till hennes stora genombrott lovar pappan att stå bakom henne till hundra procent.

”Jag är bara med i videon. Jag sjunger låten för att hon behövde en manlig stämma. Och vem som är den riktiga talangen i familjen ser du ju själv, hon är speciell. Hon är född superstjärna och det här bara bekräftar det”, säger Randy i en intervju med Wsaz.

Se klippet här nedan:

Aktuellt just nu