Foto: Digital Vision / Getty Images / (c) 44181.000000

Så firar du in våren!

Nu är våren här på riktigt och då passar också amelia.se på att lista de bästa sätten att välkomna den på. Här kommer tipsen på helgens aktiviteter!

Luncha på en mysig uteservering

Vad kan ses som ett större vårtecken än när restauranger och fik slår upp sina uteserveringar? Skippa matlådan för en dag och unna dig en lunch ute i solen!

Ta fram grillen

När kvällarna börjar bli lite varmare är det efter en lång tids väntan äntligen dags att dra fram grillen igen!

Fira in våren med majbrasan

Vad kan vara ett bättre sätt att fira in våren på än att gå och titta på majbrasan? En årlig högtid där vi firar att vinter och kyla är över och att värmen är på väg!

Ha picknick ute i vårsolen

Foto: Digital Vision / Getty Images / (c) Michael Blann

Nu när snön äntligen har smält och backen är torr är det väl ändå dags att dra fram den där gömda picknickfilten längst inne i garderoben och gå ut och picknicka lite i vårsolen.

Gör en utflykt till Skansen 

Foto: Lifesize / Getty Images / (c) Thomas Northcut

Varför inte ta med barnen ut på en utflykt till Skansen och strosa runt bland björnar och vargar med en glass i handen?

Gå på bakluckeloppis

Foto: Getty Images/Digital Vision

Är det kanske dags att vårstäda där hemma och sälja av lite prylar? Eller vill du bara fynda något nytt till hemmet? Gå på bakluckeloppis!

Börja trädgårdspyssla

Foto: Photos.com / Getty Images / (c) Hemera Technologie

Det är dags att ta fram blomjorden, så frön och fylla blomlådorna med pelargoner och penséer. Och varför inte passa på att samtidigt inreda balkongen med lite nya fräscha färger, filtar och ljus?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!