Foto: Gene Page

Rolig skräckfilm i 3D

En läskig men kul film har snart biopremiär. Den något annorlunda kombinationen av hungriga pirayor och festglada studenter fungerar, tycker recensenten Samuel Mesterton.

"Piranha 3D"

3D har slösats bort på barn. Tills nu. 3D-porr är nya grejen. Filmen för alla som sett dokusåpan ”Paradise hotel” och i smyg önskat deltagarna en plågsam död: En kavalkad av bara bröst och hungriga mördarfiskar redo att hugga in. Spricka i botten av Arizona-sjö släpper fram mängder av förhistoriska pirayor. Vid samma sjö firar studenter lov på ett sätt som får våra studentflak att likna små barnkalas.

Antingen ser du den största högen hästskit nånsin, blir förbannad för att 100 år av kvinnokamp åker ut genom fönstret och anmäler personen som släppte in filmen till svenska biografer. Eller så erkänner du att den trots tuttarna är riktigt välgjord och att du har skitkul i dina 3D-brillor.

Biopremiär 3:e december. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!