Priser och glögg på bloggträffen!

I morgon fredag, den 10:e december, vill vi bjuda in dig till bloggträff i Stockholm! Heja på dina bloggvänner på amelia.se och träffa våra vip:are Maria Montazami, Johanna Toftby, Katerina Janouch, Annika Sjöö och Karin Adelsköld! Dessutom delar vi ut fina priser till tre utvalda bloggare på vår bloggportal!

Äntligen får vi ses! Den 10:e december samlar vi så många av våra bloggare vi kan för en träff i Stockholm!

Maria Montazami är i stan och vi passar på att ge er tillfälle att träffa henne och flera av våra bloggare på amelia.se. Johanna Toftby, Katerina Janouch, Annika Sjöö och Karin Adelsköld kommer att finnas på plats för frågor, autografer, kramar, foton med mera!

Hoppas att ni alla kan komma! Kanske är du kompis med flera  amelia-bloggare på vår portal, men ni har aldrig träffat varandra "in  real life"? Passa på att bestämma träff med varandra! Den här träffen är till för er!

För er som inte bor i stan är det kanske läge att ta en långhelg fredag-söndag i huvudstaden för lite julshopping?!

Det blir mingel, autografskrivning, intervjuer med bloggarna,  goodiebags för de 100 första som tecknar en amelia-prenumeration och  andra roliga överraskningar!

Tillsammans med vulkan.se kommer vi på amelia.se dela ut pris till tre välförtjänta bloggare här på vår portal, priset delas ut av Maria Montazami. Vulkan.se ger också en voucher med 25 % rabatt på sina fotoprodukter till de bloggare som finns på plats.

Vinfabriken kommer och bjuder oss alla på alkoholfri glögg! Mysigt, mysigt!

Var? Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan i Stockholm.

När? Kl 13-15 fredagen den 10:e december.

Konferencier: Vår egen bloggare, komikern Karin Adelsköld!

Sprid det här till alla ni känner och så hoppas vi att så många som möjligt kan komma!

Varma hälsningar från oss på amelia.se!

OBS! Ingen föranmälan behövs, men det vore roligt att få en hint om hur många som kommer, mejla gärna blogg@amelia.se om du tänker komma!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!