Prinsessan Estelle fyller 4 år i dag – se de nytagna bilderna här!

I dag fyller prinsessan Estelle 4 år. Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, och det tror vi absolut att lillsessan Estelle har haft hittills. Snart blir hon även storasyster då mamma, kronprinsessan Victoria och pappa, prins Daniel vilken dag som helst blir föräldrar ännu en gång.

Pearl Åkesson

Vi minns det som i går när kronprinsessan Victoria och prins Daniel berättade att de väntade sitt första barn. Så den 23 februari 2012 kom lillsessan Estelle till världen och sedan dess är inte Kungahuset sig likt.

Kanske inte så konstigt med tanke på hur den lilla prinsessan gång på gång charmar alla i sin närhet – men också hela svenska folket. Vi har fått blicka in för att se hur hon firar jul, fått följa henne fram till grindarna när hon började förskolan förrförra hösten, när hon bakar tunnbröd, rider på ponnys och stjäl uppmärksamheten från mamma Victoria titt som tätt.

Men vi har också fått ta del av när hon busar loss på Solliden samt när hon och kusinen, prinsessan Leonore passade på att stjäla showen under prins Nicolas dop förra sommaren. Det är aldrig en lugn stund med Estelle (gissar vi), men alltid lika roligt.

Men hur ska sessan fira i dag då? Under gårdagen berättade prins Daniel för Expressen hur de skulle fira sin dotters fjärde födelsedag.

– Det blir hemma på Haga slott.

Foto: Foto Kate Gabor, Kungahuset.se / Photo Kate Gabor,

Foto Kate Gabor, Kungahuset.se

På prinsessan Madeleines officiella Facebook-sida gratulerar även prinsessan Leonore sin kusin på 4-årsdagen.

"Kusiner är vänner som kommer att älska dig för evigt. Grattis på födelsedagen älskade Estelle! Från din kusin Leonore" står det ovan en bild på lillsessorna tillsammans.

Faksimil/PrincessMadeleineofSweden

Estelle är verkligen en liten glädjespridare och charmig till tusen. Och tänk, snart blir även den här numera stora tjejen storasyster också. Det var i september förra året som kronprinsessan Victoria och prins Daniel offentliggjorde att de skulle bli föräldrar en andra gång. Då var Victoria i tredje månaden vilket också betyder att det troligtvis inte kommer att dröja alltför länge innan prinsessan Estelle får en liten bebis att ta hand om och lära allt hon kan.

Och ju äldre hon blir ju mer ansvarstagande blir hon också, vilket man kan se när hon umgås med sina yngre kusiner. Så med tanke på hur fin hon är med prinsessan Leonore och prins Nicolas så tror vi att det kommer gå riktigt bra när det väl är dags.

Foto: Foto Kate Gabor, Kungahuset.se / Photo Kate Gabor,

Foto Kate Gabor, Kungahuset.se

Visst är de fina? Och snart är de fyra stycken.

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Du kommer också vilja se:

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

9-årige Daniel kan inte sluta gråta – anledningen till hans lyckotårar är fantastisk

Anna friade med ketchup – "Det är gott och passar till mycket"