Planera nästa semester - amelias bästa klämdagstips

Första dagen på jobbet efter långledigheten över jul och nyår. Sommarens semester känns oändligt långt bort. Då kan du trösta dig med att 2012 är ett bra år för dig som vill vara ledigt mycket. amelias medarbetare Malin Wollin och Ann Söderlund ger dig sina bästa klämdagstips.

Malin Wollin:

– Vi bränner alla lediga dagar på Gran Canaria

”Hos oss har klämdagar aldrig spelat någon roll. Allt handlar om fotboll och vad bryr sig Knäckebrödshult FF om att Kristus led på korset? Vi har aldrig behövt pussla, svaret på frågan om ledighet är ändå alltid: Avslag. 

I år ska vi bränna alla ledighetsdagar på en vecka till Gran Canaria. En helt vanlig vecka som inte har med Jesus-barnet att göra ett dugg. Resten av året kan vi med gott samvete kasta in ungarna på fritids.”

Ann Söderlund:

– Vi firar jul på en ö utanför Hanoi

”Vi älskar att resa långt, och när det är enkelt. Vi vill träffa öppna människor och semestra i ett land som både har kultur, värme, sand och hav. Därför har vi åkt till Thailand. Och Mexiko. USA. Grekland. 

Nästa år tänker vi oss Asien, fast på ett nytt sätt. Vi vill ha lite mer old school och oexploaterat. Hur vi än vred och vände så hamnade vi i Vietnam. Sedan när jag var hemma hos Sanna (Lundell) en kväll så berättade hon om hennes och Willes resa dit: ’Jag skulle vilja flytta dit!’ Nu är resan bokad. Vi firar jul på en liten ö utanför Hanoi. Det ska bli så spännande!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!