Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pappans version av Pokémon-låten visar vad föräldrar (egentligen) tycker om spelet

För ett par dagar sedan släpptes spelet ”Pokémon GO” för iOS och Android-telefoner. Sedan dess har spelet laddats ner miljontals gånger av användare runt om i världen. På kort tid har spelet gjort dundersuccé och blivit populärt både hos stora och små. 

Men vad tycker egentligen föräldrarna om att deras barn springer runt och letar virtuella varelser på gator och torg? Den här pappan säger precis vad han tycker – och det är så bra!

Vill du lära dig spela Pokémon GO? Här är en bra guide för nybörjare.

Pearl Åkesson

Spelet ”Pokémon GO” har laddats ner miljontals gånger runt om i världen sedan det släpptes i början av juli har folk gått med huvudet nere i sina telefoner och nästan fått gamnacke på köpet. Allting började under 90-talet när varenda unge tittade på Pokémon på tv, bytte spelkort och fångade Pokémons på sina Gameboys. Men sedan dess har det varit relativt tyst om Charmander, Pikachu och de andra varelserna.

Sedan ”Pokémon GO” släpptes kan även vi dödliga fånga Pokémons i en mix av den virtuella världen och den verkliga. Spelet har hyllats men också kritiserats. Men vad tycker alla föräldrar om att deras barn springer ute och jagar Pokémons dag ut och dag in? Den här pappan sammafattar allt – på ett roligt och igenkännande sätt.

Vad föräldrarna tycker om ”Pokémon GO”

https://youtu.be/Sp61YyVCUcU?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

Här överraskas Max Martin av dottern Doris, 15 – på Polarprisets

Bruce Springsteen bjuder upp 4-åriga tjejen på scen – det hon gör får alla att jubla

Här återförenas GES – se succén från Allsång på Skansen (en gång till!)