Nya SVT-serien "Vår tid är nu" får oss att längta till hösten!

Nya SVT-serien "Vår tid är nu" förväntas ha premiär i höst, och vi på amelia väntar spänt på att få mysa ner oss i sofforna för att titta på den!

SVT:s nya serie Vår tid är nu utspelar sig i Göteborg och Stockholm där handlingen sträcker sig över flera decennier med start i andra världskrigets slut år 1945. I serien kommer flera stora roller att glänsa, bland annat Suzanne Reuter, Adam LundgrenPeter Dalle med fler. Produktionen beskrivs som SVT:s största dramasatsning genom tiderna – vi längtar, längtar ni?

Dramaserien handlar om familjen Löwander som består av syskonen Gustaf (Mattias Nordkvist), Peter (Adam Lundgren), Nina (Hedda Stiernstedt) och mamma Helga (Suzanne Reuter). Tillsammans driver familjen en av Stockholms mest folkkära restauranger. Äldste sonen Gustafs önskan är att driva restaurangen så som den drevs genom de svåra åren under kriget. Systern Nina drömmer istället om att öppna en nattklubb i restaurangens festvåning men när hon faller för kökspojken Calle (Charlie Gustafsson) förändras allting. Samtidigt har mamma Helga, tillsammans med kökschefen Stickan (Peter Dalle) stenkoll på restaurangen medan allt annat drama runt omkring pågår. När mellansonen Peter återvänder till Stockholm efter kriget upptäcker han att familjens verksamhet har problem. Mamma Helgas svåra uppgift är då att hålla samman sin familj och försvara restaurangen när omgivningen runt omkring de förändras.

Huvudförfattare för serien är Ulf Kvensler och huvudregissör Harald Hamrell. Serien förväntas ha premiär i höst.

Kolla in trailern här nedan.

Av: Aida Hodzic

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!