Ni frågar - Montazami svarar!

Maria Montazami har en ny härlig morgonrutin tillsammans med te-drickandet. Hon läser era kommentarer i bloggen och svarar så mycket hon hinner. Här kan du läsa de senaste svaren från Maria!

Ur kommentarerna på Maria Montazamis blogg 21 april:

"Nu har jag läst alla era kommentarer och svarar på dom jag kan. Jag vet visst var min utstyrsel fin när jag gick till resturangen. Den är ifrån Victoria Secret och är faktisk neon apricos. Jag köpte den på rea och blev super glad :)) Jag tar fler trädgårdsbilder när det blommar lite mer. 

Hej Annika Sjöö min blogg granne!

Grattis Sofia Berglund som skall gifta sej. Lycka till!! 

Jag kommer att vara i Bollnäs och hälsa på mormor den 21 Juni-27 Juni. Vi syns på stan. Snart kommer solen till er alla so just hang in there. Life is great!

Caroline, jag läser alla era kommerntarer men kan inte svara på alla så jag kommer att sammanfatta i den här lilla rutan.

Gustav det är inte bara glam och pengar i USA. Men man har nog lite mer möjligheter här kanske. Jag tror skarpt på att aldrig släppa sina drömmar, jobba hårt och ha ett mål. Vi bodde på Talltorp i Västerås. Sara är den enda som pratar flytande svenska. Hanna kommer att träna i sommar på sin svenska. Marie Sköld låter jätte bekant säg hej till din mamma. 

Kram /Maria"

"Gunilla kul att du gillade rosorna. Jag älskar ett rött hus med vita knutar. Det är min dröm! Ellie, jag skall göra ett mini crib för er. Jag tar er till alla rum men vi tar ett i taget. Sofia vi har en jättefin trädgård med pool och slide med vatten fall. Bilder kommer. Lotta jag lockar mitt hår varje dag och jag använder Morrocan Oil som gör att håret bli mjukt och luftit. Grattis Cecilia som har fått sitt första barn.

Kram Maria"

"HIF vann över Malmö FF och det var ju kul eller hur bloggare ems. Alla ni som frågar om mitt hår så använder jag ett schampoo som heter Pureology and it is great. Sen när håret är handukstort så sätter jag i Moroccan Oil och det gör att håret blir supermjukt och fluffigt. Sen lockar jag till det lite och avslutar med hårspray Kenra Vol.25.

Ja Molly, nästa vecka tänkte jag ha en frågestund. Marina jag tror att mitt bröd är samma sak som surdegsbröd. Esra, Kamran är från Iran. Sara pluggar communication på college. Ja, jag saknar Sverige. Åsa det låter som min kära syster. Jag hälsar henne!

Tack för den här gången! Vi hörs snart. 

/Maria"

Till Maria Montazamis blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!