Närgånget med Morgan i Ullared

I flera avsnitt har Morgan Karlsson, lagerarbetaren på Gekås, roat svenska folket i dokusåpan Ullared. amelias Athena frågar ut honom om kärlekslivet...

– Ja, det tror jag ju. Om man ger sig fasen på det så går det nog, men jag har haft lite oflyt.

Är du för snäll, kanske?

– Ja, man är väl inte den där framåttypen som går på. I alla fall inte utan några öl i kroppen.

Hur går det med beundrarposten?

– Än så länge har jag inte fått någon. Expressen skrev att jag önskar mig fler kvinnor, men jag är ganska nöjd med min ensamhet. Jag tar kärleken när den kommer.

Men om den inte kommer då?

– Äh, jag har haft korta förhållanden och dejtat arbetskamrater på Gekås och så, men inget som jag lyckats med. Jag har jobbat en jävla massa helger och inte brytt mig om min partner. Jag har visat för dåligt intresse tycker de.

Hur ser drömtjejen ut?

– Spelar ingen roll. Bara det är en tjej som passar i hushållet och gillar att sköta hem och trädgård.

Det låter som att du vill ha en hushållerska?

– Nej, men vi måste passa att leva ihop. Hus och trädgård är min livsstil.

Och vad gör ni på er första dejt?

– Matlagning är inte min grej så jag bjuder på något enkelt, som pizza. Sen gör vi något roligt, kanske vi åker till Göteborg och bor på hotell där vi kan lära känna varandra. 

Är jobbet på Ullared ditt drömjobb?

– Jag har varit där i elva år och vet inget annat. Annars skulle jag nog göra det jag gör på helgerna, mjölka kor.

Har hört att du dansar?

– Ja, jag är dansant. Jag har varit ute mycket i mina dar och dansat bugg. Jag är inte så bra men jag blir inte ratad i alla fall. Inte om jag är vårdad och nykter.

Sugen på en dokusåpa där man får fler ragg?

­– Nej, jag är inte intresserad av en massa ragg. Detta var en rolig grej för företagets bästa. Trodde det skulle bli en rubrik i Hallands nyheter, typ. Men idag är jag med på alla löpsedlar.

Morgan Karlsson, 36. Familj: Tre systrar och en stor släkt. Gör: Lagerarbetare på Gekås. Bor: Ensam i sitt föräldrahem strax utanför Ullared. Aktuell: I ”Ullared” på Kanal 5.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!