Närgånget med Calle Schulman

Läs amelias närgångna frågor till Calle schulman, vars tv-gäng från skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand” nyligen slogs vilt på krogen i Halmstad.

Slogs du själv som ung, Calle?

– Nja, jag är ju ingen stor kille liksom. Men jag var för kaxig för mitt eget bästa, hade ingen aning om var gränsen gick, och åkte på mycket stryk! 

Kan man säga att du lider av Short man complex?

– Nej det tror jag egentligen inte. Jag vill väl mest hävda mig som i att gå så långt man bara kan i vad jag gör.

Vad hände egentligen i Halmstad?

– I en så liten stad väcker ett stort kamerateam uppmärksamhet. Några tjejer blev provocerade och det blev ett härligt hederligt tjejslagsmål. 

Du producerar ”Kungarna av Tylösand” och låter andra göra bort sig. Har du blivit feg?

– Haha, nej jag har mest märkt att jag inte är så kul att titta på. Jag är inte heller förtjust i att vara jättekänd, det är mycket skönare att kunna gömma sig lite, jobba ifred. 

Hur dåligt kommer deltagarna egentligen att må?

– Nej, alltså de gillar det här! Vi har varit jättenoga att verkligen bara ta med såna som ser det som en dröm som går i uppfyllelse, att vara med på tv. Det har varit väldigt viktigt. Vi är inte ute efter att sätta dit nån.


Apropå framför kameran, ditt deltagande i TV3:s Lyxfällan, var det ett skämt?

– Jag ställde upp för att de behövde tittare till programmet, jag behövde alltså inte hjälp, haha. Jag har dåliga prioriteringar med pengar, men sitter inte skuldsatt. 

Men lärde du dig nåt?

– Ja, jag skrev ner allt jag gjorde av med i en månad. Det var läbbigt att se hur mycket pengar som gick till skitsaker. 19?000 kronor på restauranger! Det gör jag ju inte längre. Men det var ju några år sen, ville väl leva livet eller nåt.

Både du och Alex har ju bytt linje, lugnat er. Är du förvånad över att folk är så förlåtande?

– Tiden då vi la ner humorsajten (1000 apor) gick hand i hand mycket annat i våra liv. Alex träffade Amanda, och jag min tjej Anitha. Det är bara skönt att man kan göra bort sig lite, och sen få en andra chans!

Ska ni inte gifta er snart? 

– Jo, nyårsafton är bokat, men inte hugget i sten! Nu är det mest plats som ska bestämmas. Vi hade tänkt Stockholm, men var i Neapel nyss och det var fantastiskt fint.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!