"Min syster hatar djursex"

Malin Wollins syster Elin älskar verkligen djur. Men. Hon hatar djursex. Elin skulle helst se att det inte förekom. Läs Malins nya krönika!

Bildtext: Ska vi kolla på Animal Planet? Nej.

Min syster älskar djur. Hon plockar upp feta paddor med kalla gula magar från gräsmattan och utropar: ”ÅH VAD SÖT DEN ÄR!” Och det må väl vara hänt att den är en aningen söt om man kastar den genom luften och försöker följa den med blicken och samtidigt kisar och det är mörkt ute och man är lite full, men jag tycker nog att grodor och andra amfibier är sötast där de står. 

Vidare så kan Elin plocka upp ormar med bara händerna, hon gör det hela tiden. ”ÅH VAD SÖT DEN ÄR!” utropar hon och drar fram ett långt svart ondskefullt rep med kall blick under pappas brygga. Och det kan väl hända att ormar är söta om man är blind och ormen ligger i en ask med tjyvsäkert lås, men jag tycker nog att ormar är sötast på bild, ihjäldödade och uppspikade på väggen och sedan laminerade med en sådan där maskin som fröknarna på dagis plockar fram när barnen har gjort en teckning.  
Så Elin älskar djur och hennes hjärta blöder för dem. Jag får ideligen uppfordrande mejl av typen ”Stoppa den grymma björncirkusen i den ungerska byn Tatarszentgyörgi ” eller ”Katterna dras i svansen, myndigheterna gör ingenting” samt ”Valen är ledsen, havet är trångt” med tillhörande namninsamlingslista fylld av medkännande namn som tycker att du är en gris om du inte skriver under. 

Ja, Elin hon älskar verkligen djur. 

Men. Elin hatar djursex. Elin skulle helst se att det inte förekom.  

Jag minns en youtubefilm med en gorilla som blir så tänd på en tv-reporter att han börjar ”leka med sig själv” tills det sprutar ut från buren. Elin blev så upprörd att hon hatade apor i en vecka. 

Fy för detta översexuella däggdjur med sina långa fingrar och... USCH. Om man är lite överkänslig och absolut inte vill kännas vid att djur har sexuella drifter så är en stor runkande apa inte det första man börjar med för att komma över problemet. 
Elin älskar djur. Och Elin älskar även kvinnor, fullblodsfeminist som hon är. Elin, här kommer dagens nyhet som jag hörde på P1 idag:

Ny forskning visar att skräddarhanen tvingar till sig sex genom att hoppa upp på honan, om hon då inte vill ha samlag så stampar skräddaren med foten mot vattenytan. Då finns det en överhängande risk att en fisk kommer och hugger och eftersom honan är underst så har hon sex med mannen som inte kan ta ett nej eftersom hon inte vill dö. 

Tjejen hade sex med en kåt skräddare, för fisken var hon räddare. 

Malins rithörna!

" Åh så söt den är!" Plask.

Välkommen till Malins Värld! Läs alla krönikor här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!