Michelle Obama dansar till Beyoncé i James Cordens ”Carpool Karaoke” (så himla coolt!)

Adele har åkt med i bilen, likaså Justin Bieber och Gwen Stefani. Nu är det Michelle Obamas tur att ta en tur i ”Carpool Karaoke” tillsammans med James Corden. Och visst rockar hon så det bara ryker?!

Pearl Åkesson

Det äkta paret Barack och Michelle Obama är kända för att bjuda på sig själva – och de är även väldigt populära, både hos det amerikanska folket men också hos resten av världens befolkning. Snart är dock Baracks tid förbi och en ny president ska ta över efter hans åtta år i Vita huset.

Men erkänn, även om vi inte direkt har påverkats av han eller Michelles tid i Washington så är det faktiskt tråkigt att Barack ska lämna över posten till någon annan. Han har liksom rappat tillsammans med Jimmy Kimmel, varit med i ”Saturday night live” och ja, listan kan göras lång. Likaså har Michelle blivit en lika hyllad och omtyckt person runt om i världen.

Förhoppningsvis kommer vi se mer av dem – även när tiden i Vita huset är över. Men nu njuter vi istället av Michelle Obamas medverkan i James Cordens ”Carpool Karaoke” som redan innan det sändes på amerikansk tv gjorde succé, då hon dansade till Beyoncés låt ”Single ladies”

Läs mer: Här går den 106-åriga damens högsta önskan i uppfyllelse – får totalt glädjefnatt

Se Michelle Obama rocka loss till Beyoncé i James Cordens populära ”Carpool Karaoke”

https://youtu.be/ln3wAdRAim4?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!