Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mer Montazami - nu bloggar Sara!

Kan du inte få nog av familjen Montazami? Nu bloggar även Marias dotter Sara på blogg.veckorevyn.com! Följ hennes äventyr på college i San Diego, på sommarresa i Sverige med familjen och hemma i Laguna Niguel.

Maria Montazamis bloggande har involverat hela familjen, men äldsta dottern Sara som flyttat hemifrån och går på college på annan ort, ska nu stå på egna ben i bloggvärlden! Nu har hon blivit en del av blogg.veckorevyn.com:

"Jag heter Sara Montazami och är 19 år. Jag har precis avslutat mitt  andra år på college. Jag bor tillsammans med fyra andra tjejer i ett  stort hus norr om San Diego i Kalifornien.


Jag har en rolig mamma som heter
Maria Montazami som säkert flera av er  har sett en hel del på tv. Ni kan läsa hennes roliga blogg här.

Min pappa
Kamran är också ganska kul. Jag har två systrar, Hanna 16 år och Emma 13 år. Min jättesöta lillebror  heter Nicholas och är 11 år, vi kallar honom Nicho. Jag tycker det skall bli jättekul att blogga på Veckorevyn i sommar  och jag hoppas ni vill följa min blogg!"

Läs Saras blogg här!

Här gästbloggar Sara i mamma Marias blogg. Hon fick hundratals frågor tillbaka!

Sara på väg hem till college i San Diego. Maria avslöjar att det alltid är extra kul när Sara kommer hem på söndagarna, hon gör nämligen en vansinnigt rolig imitation av sin mor.