Maria Montazami boktipsar!

Nästan alla böcker Maria läser gör mer eller mindre intryck på henne. Men det finns en som är väldigt speciell i fru Montazamis bokhylla. Läs hennes bästa boktips! Något för hängmattan i sommar?

”House Rules” av Jodi Picoult

”Nästan alla böcker man läser ger ett litet intryck på ens eget liv. Man sätter sig själv in i bokens värld vare sig det är fiction eller non fiction. Den senaste boken jag läste heter ”House rules” av Jodi Picoult. Den handlar om en pojke som har Aspergers syndrom, som blir anklagad för mord. Väldigt intressant ämne att få lära sig mer om. 

Jag kan förstå jur jobbigt det måste vara för en familj att ha ett barn som lever med Aspergers, inte bara för barnet utan för att människor runt omkring är oförstående och inte riktigt vet hur man ska bete sig när olika situationer uppstår. Jag ser upp till dessa starka föräldrar som kämpar för rättvisa och som vill ge sina barn ett normalt liv. Jag är så glad att vi blir mer informerade om denna funktionsnedsättning. 

Jodi Picoult är en väldigt populär författarina här i USA och har bland annat skrivit boken ”My sister’s keeper” (”Allt för min syster”) som senare blev film.

Nu har jag en ny bok som jag ser fram emot att läsa. Den heter ”The girl with the dragon tattoo” av Stieg Larsson. Jag tror att den är svensk? Spännande! ”

Maria Montazami

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!