Maria laddar för Halloween

På lördag smäller det! Maria Montazami ska anordna Halloween-partaj för sina två yngsta barn. Nu smyckar hon huset för fullt med pumpor och spindelnät á la USA. Se och inspireras!

"Hösten är här och bladen har flugit in på mitt bord från Halloween-lådan. Emma och Nicho ska ha sitt första Halloween partaj på lördag och det ska bli spännande."

Trots att solen lyser och palmerna är gröna så råder det murrig höstkänsla i Kalofornien. Maria älskar ju att pynta sitt hem, och Halloween är ett ypperligt tillfälle att göra något utöver det vanliga. Det sparas inte på spindelnät, ruskiga döskallar, läskig belysning, höstlöv och pumpor hemma hos familjen Montazami. Det råder riktig utklädnings-frossa och alla i familjen planerar vad de ska ha på sig. Sno deras idéer och ladda upp för en riktig skräck-fest i helgen!

"Här kommer Hanna hem och har köpt sin Halloween costume. Hon ska vara en svart katt Emma ska vara en Indian och Nicho ska vara en Doktor med stetoskop runt halsen."

"Sen bär det av till Halloween bunco med grannarna. Vad tycks om detta arrangemang? Not bad eller hur."

"En gammal vän som alltid kommer fram vid den här tiden. Men kom ihåg att det ska läggas till massor av spindelväv överallt i huset för den där riktigt obehagliga känslan."

"Så här såg det ut utanför mat affären idag när jag skulle in och handla lite småsaker. Det är härligt med lite höstkänslor eller hur?"

"Här har vi lagt pumpor på golvet och satt lite Halloween belysning på min buffet."

Till Marias blogg!