Malin Wollin rör på röven!

De nya träningsformerna avlöser varandra, piloxing hit och zumba dit. Malin Wollin är inte imponerad, hon utövar istället sin egen form av träning,  läs hennes senaste krönika!

Bilden ovan:


– Mamma, varför är du så trött?


– Jag har zumbasimmat. 

Nej, nu är jag trött på det här träningstramset.

Pilates, yoga, piloxing, zumba, powerpilates, core-express, bodyJam, afro-express, bootyexpress, x-fitexpress.

När vi blir gamla kommer vi berätta för våra barn likt våra föräldrar har berättat om en tid utan tv, hur det när vi var barn bara fanns gympa och jogging. Och våra vuxna barn kommer häpna och kommentera hur otroligt feta och fula vi måste varit då precis som vi är övertygade om att våra föräldrar borde varit döda av tristess innan tio års ålder.

Ojojoj så många olika härliga träningsformer det finns nu för tiden. Slå ihop pilates med yoga så blir det pilatesyoga, oh herregud så briljant, vem hade någonsin kunnat lista ut något så smart? Här bjuder jag på några nya uppfinningar helt gratis; Aerobicspilates, pilatesstepup och pilatespilates (en mycket speciell träningsform som går ut på att man kör två pass på en gång, prova inte hemma, se till att bli guidad av en professionell hand-ledare).

Eller jag vet, vi blandar stavgång med Zumba, så löser vi problemet med överbefolkning. 

Låter det inget vidare? Men hör här; Jessica Alba använder sig av den här träningsmetoden.

Jamen varför sa du inte det? Nu kommer mitt liv bli som en enda lång shoppingdag med blommig kjol, läckert matchad skinnjacka och ett par stora solglasögon som ska få näsan att se mindre etnisk ut. Hurra!

Lyssna här lost in translation;

Jessica Alba är född smal med stora bröst och rund stjärt. Är du inte snygg från början så kan du piloxa dig medvetslös, du kommer ändå som bäst bara vara hetast på friskis och svettis i Tranås. 

Och Zumba sen, Vilket skämt. Dansa töntigt framför TV:n? Det har jag gjort i tjugo år, skulle det vara nytt? Det sitter alltså någon och blir fuck everything-rik på att folk dansar fult som morsor framför någon lökig aerobicsreject i tights.

Själv utövar jag RPR

Rör på röven. 

Det spelar ingen roll vad du gör, hur het träningsformen är eller vilka kändisar som använder den, det viktiga är att du rör på dig. 

De vill bara lura dig, de vill bara ha dina pengar. 

Du vill ha en snygg kropp och det utnyttjar dessa utsugarmänniskor som blir rika på något som de ”själva hittat på” men som alltid har funnits. 

Ut och gå i den ljuvliga höstsolen, älska dig själv, spara pengar och gå och se en vacker film för slanten.

Malins rithörna!

"Va fult du dansar!" 


"Ju fulare desto mer förbränning har jag hört!"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!