Kvinnan i Måns liv

Månz Zelmerlöw verkar vara personen som automatiskt får en självklar plats i människors hjärtan. Han går hem i stugorna och nu lär han ju bli ännu mer älskad när han intagit scenen på Skansen som ny allsångsvärd. Trots att äldre kvinnohjärtan slår dubbelslag för den här framgångsrika 25-åringen så finns det bara en kvinna som Måns har ögon för.

Snygg, snäll, charmig är ord som ofta förknippas med dig. Var har du lärt dig att vara så charm-smart? 

– Svår fråga… Som liten var jag väldigt blyg, men i mellanstadiet lärde jag mig att anpassa mig och hänga på gängen. I sexan kom det så en kille som tog över mina gamla kompisar. Jag blev utstött och fick känna på hur det är att vara den som går tio meter bakom. Det hela ordnade sig till slut, men det fick mig att förstå att man inte alltid bara kan smälta in, man behöver ha sin egen personlighet också.

– Att som 19-årig lundapåg komma till Stockholm och nästan slängas in i ett tv-program, ”Idol” med 2 miljoner tittare, var också tufft och lärorikt. Fast din flickvän Marie föll inte pladask för din charm, sägs det. 

– Nej, vi var inte så charmade av varandra i början. Eller jag tyckte hon var fantastiskt vacker men fick ingen respons – så då avfärdade jag henne som dryg, ha, ha. Fast en dag satt hon och fikade med min manager, som så lägligt gick på toa när jag kom. Väl ensamma var vi tvungna att börja prata med varandra – och det var det. Ni ser ut som ett perfekt klassiskt Hollywoodpar. Men hur perfekt är ert liv egentligen?
 

– Vi är nog väldigt normala. Igår stod vi hela kvällen och målade om ett rum, som ska bli en walk in closet. Och vi kan också tjafsa om saker som ordningen hemma. Marie är den ordningsamma både vad gäller -hemmet och att hålla reda på -saker som tider.Vad har du för sidor som Marie får leva med? 

– Jag är av naturen en positiv person. Ibland kan det säkert vara tufft att leva med någon som är så carpe diem som jag. Jag vet att hon tycker att jag tar lite för lätt på saker ibland; som om man ska våga lämna ut nycklar till hantverkare eller inte. Jag kanske är naiv, men jag tror ju att alla är schysta… Jag är impulsiv, på gott och ont, och kör på innan jag tänkt igenom saker. Men jag tror också att jag är en generös kille som vill att alla omkring mig ska ha det bra och kan gå över lik för att se till att det blir så.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!