Foto: Claire Folger / ©2010 Warner Bros. Entertainment

Hyfsat spännande av Ben Affleck

En lite för tråkig Ben Affleck i hans senaste film där han både regisserar och skådespelar. Filmen ger biokänslan men du behöver inte ställa in några planer för att gå och se den, tycker recensenten Samuel Mesterton.

"The town"

Ah, Ben Affleck. En så utpräglat ”härlig kille”, men lite för tråkig för att ensam bära en hel film. Han både regisserar och har huvudroll i den här rullen om sjaskiga karaktärer i fel del av Boston. Bankrånare planerar ett sista jobb, en plan som inte inkluderade att falla för en tjej ur tidigare gisslan (Rebecca Hall). Kan han vara lojal mot sitt gäng, älska henne och samtidigt finta bort FBI?

Hyfsat spännande, det är klart som fanken att man är ”på bio”, men det är inget jättefantastiskt som pågår, inget du behöver ställa in helgplanerna för att se. Bankrånar-scenerna är filmens roligaste delar. ”It”-killen och hetingen Jon Hamm är bäst, som FBI-polis. Mer ljus på honom och du hade fått fyra a:n, Ben.

Biopremiär 15:e december. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!