Foto: Copyright: Susanne Kindt 2010.

Hollywoodfrun Isabel Adrian berättar om sin lyxiga vardag

Hon är gift med en av världens mest kända dj:ar, har megastjärnor på middag och karriär på gång. amelias reporter och bloggare Jennie Hammar knackade på hemma hos Hollywoodfrun Isabel Adrian.

Det är en helt vanlig vinterdag i Los Angeles, 20 grader varmt och klarblå himmel. Jag svänger höger på trafikerade Sunset Boulevard, med riktning mot Hollywoods kända ”hills”, och inom loppet av bara några meter går jag från öronbedövande storstadshysteri till behaglig, apelsindoftade tystnad. Jag ringer på dörrklockan vid den stora grinden som öppnas och avslöjar en gravid Isabel som hastat ut för att möta mig.

Hon, sambon Steve Angello och deras dotter Monday Lily har precis flyttat in i det nya huset och Isabel ursäktar att det är stökigt (vilket det inte är). Huset är mindre än deras förra, men fortfarande väldigt stort. Fyra sovrum, fyra badrum, pool och en hisnande utsikt över Hollywood – komplett med en väl tilltagen utomhusbiograf. Det förra huset var inte direkt barnanpassat, eftersom hiphopartisten P. Diddy, den tidigare ägaren, hade prioriterat häftighet framför barnsäkerhet.

Trivdes inte i Göteborg

Isabel gör oss var sin latte innan vi sätter oss framför den öppna spisen – som går på gas – i vardagsrummet. Hon gjorde sig först ett namn när hon var med i Robinson 2004, men är idag mer känd som en av de frispråkiga huvudkaraktärerna i TV3:s succéserie Svenska Hollywoodfruar. Serien som fått svenskarna att både förfäras och fascineras.

Hur kommer det sig att du lämnade svenska västkusten från första början?

– Jag trivdes aldrig i Göteborg. Jag kände mig annorlunda mot alla andra i skolan. I gymnasiet började jag jobba som modell och reste mycket utomlands och blev bara mer säker på att jag inte passade in.

– Sen flyttade min kompis till Stockholm och när jag hälsade på henne tyckte jag att det var mycket roligare där, jag smälte in mer.

Berätta mer om din modellkarriär.

– Jag gjorde inga tidningsomslag, utan mest kataloger och jag gick många visningar. Säkert 250 stycken, säger Isabel och lägger ena handen på sin fem månader gravida mage. Det blir hennes och Steves andra barn efter dottern Monday Lily som är 1 år gammal. Steve är en tredjedel av dj-trion Swedish House Mafia, som de senaste två åren turnerat världen runt. 

Fick panik i sista stund

Innan jul sålde de ut Madison Square Garden på bara tio minuter och blev det första svenska bandet att spela på den legendariska arenan.

– Vi träffades på en fest i Stockholm, jag tror att det var Hugo Boss butiksöppning. Swedish House Mafia spelade och jag och Steve började prata. Vi bytte nummer och ringde varandra varje dag, trots att han var ute på turné. Efter ett tag bjöd han ner mig till Barcelona, men i sista sekund fick jag panik och vågade inte åka. Istället sågs vi när han kom hem och då slog det till, berättar Isabel och ler innan vi blir avbrutna av att Monday Lily kommer intultande i vardagsrummet. Hon har på sig klänning och rosa Hunter-stövlar. De mjuka barnlockarna hålls på plats med ett par hårspännen.

För tre år sedan flyttade Isabel och Steve till Los Angeles på prov. De förälskade sig i staden och bestämde sig för att stanna. De sålde lägenheten i Stockholm och flyttade.

– Vi var tvungna att komma bort från Sverige. Vi var trötta på folket och Steve ville utvecklas. Så när han skulle ut och turnera i USA tog vi chansen.

Vad är det som är så bra med LA?

– Jag blir lätt uttråkad och deprimerad och då hjälper inte det svenska vintermörkret direkt. Det är inte så att folk ligger här och solar hela dagarna, men man är utomhus hela tiden och njuter av vädret. 

Var gillar du att shoppa?

– Jag gillar Saks Fifth Avenue och Neiman Marcus (två varuhus, reds anm), butikerna på Rodeo Drive, som Lanvin, Louis Vuitton, Margiela och Balenciaga. Cavalli är också ett favoritmärke. Jag köper ganska mycket på net-a-porter också, på nätet. De har alla märken. Och så ÄLSKAR jag Isabel Marant, säger Isabel som räknar med att hon lägger någonstans mellan 30?000 och 100?000 kronor på kläder – i månaden. Fast lite mindre nu när hon är gravid.

Vad köper du helst?

– Jag älskar långklänningar. Jag går aldrig på nattklubb, så det passar mig perfekt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + lyxig hudvård från Oriflame för 199 kr. Köp nu!