Här sjunger hon ”If I ain't got you” i ”The Voice” – knäcker Alicia Keys totalt

SmåbarnsmammanLauren Diaz har spelat piano och sjungit sedan unga år, men det var först under amerikanska ”The Voice” som hon vågade visa världen vad hon gick för. Under tv-programmets blinda audition framförde hon ”If I ain't got you”, något som fick publiken att kippa efter andan med tanke på att låtens innehavare Alicia Keys satt i juryn.

Pearl Åkesson

Det är inte alla som skulle våga ställa sig och sjunga inför både publik och tv-kameror, men småbarnsmammanLauren Diaz tog steget med en dröm om en musikkarriär. I programmet ”The Voice” valde hon att gå upp och ställa sig på scenen, framför de fyra jurymedlemmarnas stolsryggar och framföra”If I ain't got you”.

Lauren hann precis ta första tonen innan Alicia Keys, en av jurymedlemmarna och innehavaren av låten satt och gapade. Även Miley Cyrus, Adam Levine och Blake Shelton hänfördes av henne sång. När tonerna mynnade ut var det klart att tre av fyra jurymedlemmar hade tryckt på den röda knappen – som ett tecken på att de alla vill ha henne i sitt team. Men vilka valde att vända sig om – och vad hade Alicia att säga om Laurens sång? Kika nedan om du är nyfiken, och var redo med näsdukarna – du kommer troligtvis behöva en eller två.

Lauren klämmer i för allt vad hon är värd.

Lauren får en lång, varm kram av Alicia Keys.Här sjunger Lauren Diaz, Alicia Keys ”If I ain't got you”

https://youtu.be/wikX3P4eBbQ?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

Inte en dag för tidigt! Nu är ”Fifty Shades Darker”-trailern äntligen här

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

Älskar du också "Stranger things"? Här är allt vi vet om säsong 2