Här lär sig Gwyneth Paltrow aerobics – av världens gulligaste unge

Har du någon gång varit på ett riktigt svettigtaerobicspass där du försökt efterapa tränarens rörelser? Då vet du hur svårt det kan vara. Även Hollywoodstjärnor kan göra det svårt för sig – kolla bara på Gwyneth Paltrow och James Corden som inte riktigt behärskar rörelserna.

Upp och sträck, knäna böj! Och så en gång till, och igen och igen. Det är viktigt att röra på sig – speciellt när man har ett stillasittande jobb som till exempel på kontor. Att motionerna är bra för hälsan och håller dig både frisk och stark.

Aerobics med Gwyneth Paltrow

Även om skådespelare och andra stjärnor ofta har tillgång till både dietist och personlig tränare så kan det nog vara enformigt att köra med samma tränare dag ut och dag in. Och variation förnöjer. I det här klippet får skådespelerskan Gwyneth Paltrow testa på aerobics hos komikern och talkshow-värden James Corden i hans tv-program "Late late night with James Corden". Och här är det inte någon biffig Hollywood-PT som håller i träningspasset utan ett gäng söta små barn med sprudlande energi och ett glatt humör. Springer barnen bort mot väggen – ja då springer Gwyneth och James efter för att efterlikna så mycket som möjligt.

Det är armar upp och sträck, knäna böj och mer där till när Gwyneth och James härmar barnens rörelser till låten "What a feeling" från filmen Flashdance.

Gulligaste formen av träning helt klart!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Roxette slutar turnera – därför kommer vi sakna dem otroligt mycket

Här använder deras mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har fått barn

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!