Här bjuder Bruce Springsteen upp till dans – svänger loss med sin 90-åriga mamma

Bruce Springsteen blir bara bättre och bättre (ja, det går tydligen). Under en konsert i New York fick han oss att gilla honom ÄNNU lite mer genom att bjuda upp sin 90-åriga mamma till dans.

Det har hänt förr, och nu hände det igen. Under en spelning i New York med Bruce Springsteen and the E street band bjöd Bossen upp sin mamma till dans i ett mellanspel.

I en video som nu hyllas världen över ser man hur Bruce Springsteen under en insturmental del i en låt springer iväg från scenen. Strax därefter dyker han upp bredvid en äldre, men ack så glad, kvinna. Det visar sig snart att kvinnan är 90 år gammal och ingen mindre än legendens egen mamma, Adele, skriver Rolling Stone.

Med gitarren framför sig sväger han och mamman loss ordentligt innan Bruce återvänder tillbaka till scenen igen. Dansen möttes av stående ovationer och ett öronbedövande jubel från den peppade publiken.

(Pssst...kolla fyra minuter in i klippet!)

https://youtu.be/0q7V1C4fHQM?width=640&height=360&frameborder=0

Men det är inte första gången Bruce Springsteen dansar med sin mamma. Adele är en flitig konsertbesökare och är ofta med och stöttar sin son. För två år sen hängde även Bruce Springsteens yngre syster Pam med när han spelade. Det hela slutade med att han dansade tillsammans med sin mamma och syster till "Dancing in the dark". Även den gången blev publiken vild och uppskattade dansen enormt!

https://youtu.be/BUxtzafhAHU?width=640&height=360&frameborder=0

Enligt Rolling Stone finns det filmer som visar mamma Adele dansa med sin son under konserter så tidigt som 1992. Snacka om krutgumma! Och helt fantastiskt vilket stöd han har i henne.

Bruce, vi älskar dig OCH numera din mamma Adele också!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!LÄS MER:

Bruce Springsteen dansar med 91-årigt fan – här är klipper alla pratar om

9-åringen bad Bruce Springsteen signera hans skolintyg – du kan aldrig ana vad bossen gjorde då

Här är 11-åringen hela världen snackar om – sjunger "Hello" bättre än Adele