Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här återförenas GES – se succén från Allsång på Skansen (en gång till!)

Under tisdagen kunde publik på plats på Skansen i Stockholm – samt tv-tittare hemma se Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt återförenas till den gamla supergruppen GES – om än bara för en kväll. Det var under Orups timme efter ”Allsång på Skansen” som han tog upp sina gamla vapendragare på scen – till publikens stora jubel.

Missade du dundersuccén? Här kan du se den igen och igen.

Pearl Åkesson

Det var under tisdagen som Thomas ”Orup” Eriksson fick sin egen allsångstimme precis efter att programmet ”Allsång på Skansen” hade slutat sända – och Sanna Nielsen hade gått av scenen. Tidigare år har Håkan Hellström, Laleh, Tomas Ledin och Alcazar fått en timme att underhålla publiken på Skansen i Stockholm. 

Vi fick höra hits som ”Magaluf”, ”Regn hos mig” och ”Min mor sa till mig”, men innan det var dags för Orup att tacka för sig bjöd han upp sin gamla vän Anders Glenmark (som även han hade varit gäst i programmet) och fyrade av ”Upp över mina öron”. Därefter sa Orup att han tyckte att det fattades någon på scenen och några sekunder senare går Niklas Strömstedt upp på scen. För drygt 20 år sedan bildade trion gruppen GES som gjorde stor succé, framför allt under fotbolls-VM 1994.

GES – ”När vi gräver guld i USA”

 

GES – ”En jävel på kärlek?

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

Här överraskas Max Martin av dottern Doris, 15 – på Polarprisets

Bruce Springsteen bjuder upp 4-åriga tjejen på scen – det hon gör får alla att jubla

7 anledningar till att Sanna Nielsen kommer äga "Allsång på Skansen"