Här är nya teasern till ”Fifty Shades of Grey” (nu längtar vi in i biomörkret igen)

Äntligen! Under måndagen kom två fantastiska besked för alla som är fan av E.L James bästsäljande böcker (och filmatiseringen av den första i trilogin). Det kommer en ny bok och andra filmens första teaser släpps i dag!

Pearl Åkesson

I slutet av förra veckan avslöjade författaren E.L James, kvinnan bakom ”Fifty Shades”-trilogin att det kommer en ny bok, förhoppningsvis redan nästa år. Men redan i dag har alla fans fått något härligt att ”bita i” då första teasern till film nummer två precis har släppts. Det är boken ”Fifty Shades Darker” som nu blir film och kommer ha premiär i början av nästa år. Filmen blir den andra i filmtrilogin om Christian Grey och Anastasia Steele.

https://youtu.be/KhQIuBr9fTg?frameborder=0&height=360&width=640

Trilogin innehåller böckerna ”Fifty Shades of Grey”, ”Fifty Shades Darker” och ”Fifty Shades Freed”, och E.L James historia om entreprenören Grey och den unga studenten Steele har lästs av miljoner människor världen över. Enligt brittiska Amazon blev ”Fifty Shades of Grey” den snabbast säljandeboken någonsin och gick om såvälHarry PottersomTwillight-serien.

Läs också:Älskar du också "Stranger things"? Här är allt vi vet om säsong 2

Men även filmen”Fifty Shades of Grey”som är baserad på E.L James första bok i trilogin har gjort stor succé hos biopubliken, där huvudrollerna spelas av Dakota Johnson och Jamie Dornan. Och nu har första korta teasern till den andra filmen ”Fifty Shades Darker”äntligen släppts, något fans över hela världen hurrar över – och i morgon kommer trailern (!).

”Fifty Shades Darker” har premiär i februari

Första filmendrog rekordpublik till biograferna och den officiella trailern har sedan den släpptes på Youtube för två år sedan settsöver 80 miljoner gånger. I nya ”Fifty Shades Darker” som har premiär i Sverige den 14 februari 2017 tar allt vid där filmen slutade sist. Gissa hur mycket vi längtar tills det blir februari och det är dags att kliva in i biomörkret för att få upp värmen tillsanmmans med heta Christian Grey och Anastasia Steele igen. 

Imorgon släpps den riktiga trailern till andra filmen, vad tror ni om uppföljaren?

Minns du den första filmens superheta trailer?

https://youtu.be/SfZWFDs0LxA?frameborder=0&height=360&width=640Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och
gilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

14-åriga Sofie får juryn att tappa hakan (och vi får gåshud över hela kroppen)

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”