Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här är årets vinjett till Så mycket bättre (som vi längtar!)

Nu är det inte många dagar kvar till årets säsong av ”Så mycket bättre” sätter igång och börjar sändas på TV4. Det folkkära programmet spelades in under sommaren 2016 och medverkar gör Jill Johnson, Danny Saucedo, Lisa Ekdahl, Magnus Carlson, Josefin ”Little Jinder” Jinder och Tommy Nilsson. Skriker du av nyfikenhet? Nu har vinjetten släppts för den som vill peppa ordentligt till säsongspremiären.

Pearl Åkesson

Den 22 oktober är det dags att bekanta sig med årets deltagare i 2016 års säsong av ”Så mycket bättre”. Det har gått ett par månader sedan vi fick veta vilka som skulle åka till Gotland och spela in riktig feel good-tv. Efter sommarens inspelningsvecka som man kunnat läsa om både i media men också på deltagarnas sociala medier så ser vi väldigt mycket fram emot att lära känna Jill Johnson, Danny Saucedo, Lisa Ekdahl, Magnus Carlson, Josefin ”Little Jinder” Jinder och Tommy Nilsson bättre.

Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Foto: TV4

Läs mer: "Så mycket bättre"-skämten du bara förstår om du är från Göteborg

Årets vinjett till ”Så mycket bättre” har släppts

I dag, under tisdagen släpptes årets vinjett på TV4:s Facebook-sida och visst blir man peppad på att bänka sig i tv-soffan, bunkra upp med popcorn för att sedan avnjuta några av Sveriges absolut bästa artister och se dem framföra varandras låtar i olika (troligtvis) fantastiska tolkningar.

"

Årets säsong tilltalar verkligen både unga som gamla. Vilka låtar hoppas du få höra i årets upplaga av det populära tv-programmet, har du någon favorit?

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Du kanske också vill läsa:

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

Här är nya teasern till ”Fifty Shades of Grey” (nu längtar vi in i biomörkret igen)

Så här har du aldrig hört Simon and Garfunkels "Sound of Silence" – så mycket rysningar!