Foto: DF-08640 / TM and © 2009 Twentieth Century Fox an

Gyllenhaal och Hathaway i kärlekshistoria!

Två av Hollywoods hetaste skådisar gör enastående prestationer i den här nya komedin. Recensenten Samuel Mesterton är imponerad och kallar den för "2000-talets hittills mest rörande kärlekshistoria".

"Love and other drugs"

Vad händer om man slår ihop 90-talet, Viagra, Parkinsons sjukdom, mjukporr samt två av Hollywoods hetaste skådisar? Man får 2000-talets hittills mest rörande kärlekshistoria. Ja, jag är lika överraskad som du. Jake Gyllenhaals läkemedelsförsäljare träffar Anne Hathaway hos en doktor han samarbetar med. De inleder en ytlig relation full av hett, meningslöst sex. Inga förbindelser. Inga förväntningar. Tills de börjar få känslor, det vill säga.

Jag hinner avfärda filmen flera gånger innan den plötsligt byter riktning, snärjer in mig som i ett bakhåll och får mig att fullständigt kapitulera. Hathaway och Gyllenhaal har varken sett bättre ut eller varit bättre. Njut skiten av den här, gott folk.

Biopremiär 21:a januari. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!