Glenn Hysén om sin mest romantiska dejt: "Vi var på en sportbar i Göteborg"

Alla hjärtans dag är en speciell dag för många som håller någon kär. Någon som har en hel del erfarenhet inom området är den glade göteborgaren Glenn Hysén som har valt att snacka lite kärlek med Amelia.se, dagen till ära.

Pearl Åkesson

Sedan förra våren kilar Glenn stadigt med flickvännen Camilla Lendott som han också är sambo med sedan några månader tillbaka. Glenn berättar att han inte ser sig själv som särskilt romantisk och när jag frågar honom om hans mest romantiska dejt svarar han:

– Du kanske tycker att detta är vansinnigt trökigt men jag tycker att det inte kunde bli bättre. Vi var på en sportbar i Göteborg och tittade på Hammarby som mötte IFK Göteborg, säger Glenn med ett skratt och fortsätter:

– Jag kommer inte ens ihåg hur det gick för där var lite andra grejer som var mer intressanta.

Firat Alla hjärtans dag gjorde de redan tidigare i veckan. Camilla fick ett fint smycke av Glenn som han berättar att han inte själv minns märket på, men han påpekar att hon blev väldigt glad. Men vad fick Glenn av Camilla då?

– Hon har gjort en ganska fin grej hemma i sin lägenhet. Hon beställde det här paketet Viasat Sport och C More sport så jag kan se det, det kan man tycka är romantiskt. Det gör hon ju enbart för att jag ska ha det bra. Jag kan väl hålla med om att det blir lite för mycket ibland men det är ju mitt största intresse och något jag jobbar med. Ta inte bort det för då dör allting, säger han.

Glenn och Camilla har varit sambor i drygt fem månader och han är nästan lite förundrad över att det går så pass bra som det gör – då hon inte alls tycker om sport.

– Det är helt sjukt att det skulle fungera, men det gör det.

Även fast Glenn inte ser sig själv som romantikens urfader berättar han att han i alla fall försöker.

– Jag är inte överdrivet romantisk, men jag försöker väl få till det då och då, säger han skrattande och fortsätter:

– Det är bara gött att sitta och njuta med varandra, bara gå ut och äta middag och vara på tu man hand. Jag är inte sådär kräsen av mig, det spelar ingen roll vad vi gör för det är bra ändå. Jag kan inte säga något speciellt, bara jag är i närheten av henne är det lugnt.

Hur vårdar man en relation då?

– Nu snackar du inte med rätt människa. Jag har fan skilt mig två gånger. Hur vårdar man? Haha, jag är nog inte rätt gubbe. Men man försöker ju bry sig, uppvakta inte med en massa presenter bara. Ta lite på varandra, umgås och ta inte varandra för givet så det mynnar ut i sanden till slut. Inga märkvärdigheter, bara så man känner att det inte blir slentrian av det hela för då är man illa ute.

Nu är det ju Alla hjärtans dag igen, har du några tips till alla singlar där ute på hur man flirtar bäst?

– Jag har inte varit så mycket singel, säger Glenn, skrattar och fortsätter:

– Jag är jävligt dålig på sånt, jag brukar snacka fotboll, det fungerar. Även om de inte är intresserade. Men det här är ju vad jag gillar och älskar så det är bara att svälja och ta det.

Var det så du träffade Camilla?

– Vi satt med ett gäng kompisar och skulle kolla på Blåvitt när de spelade match, så satt hon med där. Det var inte meningen alls, jag hade ingen aning vem hon var. Men sen klickade vi och det blev hur bra som helst. Jag menar, man måste ut och träffa folk, man kan ju inte sitta hemma och uggla om man vill träffa någon.

VILL DU LÄSA MER KOPPLAT TILL KÄRLEKENS DAG?

Rosa tårta till Alla hjärtans dag

Kärleksastro: Alla hjärtans dag

Så gör du egna gelehjärtan på Alla hjärtans dag (så fin present!)

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochgilla amelia på Facebookså missar du inget!