Galet var ordet! Trailern till "Morran & Tobias" är äntligen här

Det har gått två månader sedan vi fick veta att webb-tv-serien ”Morran & Tobias” blir långfilm på bio. Nu har den första trailern släppts. Den är bara 30 sekunder lång, men ett riktigt fyrverkeri av galenheter (!).

Det har gått cirka två år sedan serien ”Morran &Tobias” gjorde entré på SVT. Sedan dess har serien i princip uppnått kultstatus med Johan Rheborg och Robert Gustafsson i huvudrollerna. Förra året vann webb-tv-serien pris under Kristallen-galan under kategorin ”Årets program” och karaktärerna har cirka 55 000 likes på Facebook i skrivande stund. Dessutom har det släppts en låt – helt i ”Morran & Tobias” ära som toppade listorna förra året.

Biofilmen med Morran & Tobias verkar bli helgalen

För den som inte sett serien så handlar den om två människor som hamnat i samhällets nedre skikt, Monica ”Morran” som spelas av Johan Rheborg och hennes vuxna son Tobias ”Tobbe” som spelas av Robert Gustafsson. De har bott tillsammans hela livet.Men när deras torphar tagits i besittningså tvingas de till att flytta därifrån.Av en tillfällighet får de möjlighet att flytta tillbaka dit i en månad – vilket man får följa i serien (och dessutom lära känna karaktärerna ordentligt).

I maj i år kom (äntligen) nyheten omatt ”Morran & Tobias” blir långfilm på bio – och nu har trailern släppts. Och av de 30 intensiva sekunderna som vi bjuds på så verkar filmen bli helgalen!

Mjorå, Bubben det här blir nog riktigt dunderbra!

Artikeln publicerades först på veckorevyn.com

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

Brians cover av Queens hitlåt ”Somebody to love” ger oss ståpäls (wow!)

Här överraskas Max Martin av dottern Doris, 15 – på Polarprisets bankett

13 gånger Coldplay satte ord på våra känslor på ett helt magiskt sätt

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!