Frossa i bröllop på ny blogg!

Magasinet Queen har fått fullt upp i dessa kungliga bröllopstider. För att få ut all intressant information de kommer över startar de nu en blogg! amelia har intervjuat Caisa Jansson, redaktionschef på Queen.

Tjejerna bakom Bröllopsbloggen, tillika redaktionen på magasinet Queen.

Varför ska man följa brollopsbloggen.nu?

– Victorias och Daniels bröllop blir nästa års stora event, och vem älskar inte bröllop? Vi kommer att snacka klänning, brudbukett, bröllopstårta, morgongåva, bröllopsnatt – ja, allt som är viktigt, spännande, roligt och magiskt med bröllop.

Vad får vi veta där som vi inte kan läsa någon annanstans? Blir det mest spekulationer eller har ni kontakter rätt in i hovet?

– Här får ni veta allt – först. Vi träffar både kungligheterna och personalen på hovet, och vi följer förstås planeringen noga. Det kommer att bli både spekulationer och hardcore facts. 
Vilka trender gäller för bröllop i allmänhet och bröllopsklänningar i synnerhet?

– Man skulle ju kunna tro att bröllopen blir billigare och billigare med tanke på den ekonomiska krisen – men det är faktiskt tvärtom! Allt fler väljer att lägga ner både tid, möda och pengar på att deras bröllopsdag ska bli sådär magisk. Bröllopsklänningen är förstås extra viktigt. Vi har länge sett bara axlar och korsettlivsklänningar. Det kommer Victoria dock med största sannolikhet inte att ha. Kungligheter har aldrig bara axlar på bröllop.

Kan man läsa bloggen även om man inte är intresserad av kungligheter? 

– Självklart. Alla som gillar bröllop, vackra klänningar och god mat bör läsa bröllopsbloggen – oavsett om du är rojalist eller republikan!

Hur blir kungabröllopet? Enkelt eller pompöst? 

– Det blir ett bröllop i tiden med inslag av historia, tradition och anor. Pampigt i positiv bemärkelse!
Tror ni att Daniel pallar trycket? 

– Oh yes. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!