Fem fina fakta om Jennifer Aniston

Jennifer Anistons liv verkar vara en allmän angelägenhet. För att spä på uppmärksamheten plockar amelia ut några av de största snackisarna om Hollywoods allra käraste älskling.

Om Jennifers...

...stjärnstatus

Vad är det som gör den här till synes ovanligt vanliga tjejen så speciell, sju år efter att tv-serien ”Vänner” lades ner?

– Hon utstrålar en obeskrivlig och okonstlad kvalitet som får dig att vilja vara i hennes närhet. Och hon är en av de sällsynta varelser som vid 20, och fortfarande vid 40, inte har insett hur förtjusande hon är. Det är det som fortsätter att göra henne och hennes arbete så attraktivt än i dag. Hon har fortfarande inte förstått att hon betraktas som en av de vackra och utvalda i Hollywood, säger Kristin Hahn.

Stacey Snider, styrelseordförande på filmbolaget DreamWorks, menar att Aniston på bioduken har en sådan utstrålning att hon betraktas som ouppnåelig, men samtidigt är så äkta att publiken har lätt att betrakta henne som en vän.

– Det är någonting så vackert och strålande och vinnande med henne. Man blir alldeles varm av den där gyllene utstrålningen, säger Snider.

...tuffa barndom

Plötsligt en dag när hon var nio år försvann hennes pappa, skådespelaren John Aniston, från hemmet i New York. Först ett år senare fick hon reda på att han fortfarande levde, att han hade träffat en annan och lämnat familjen för älskarinnan i Los Angeles.

Jennifers relation till sin mamma Nancy, misslyckad skådis och sporadiskt anlitad fotomodell, har inte heller varit okomplicerad.Hon kritiserade sin dotters utseende (ögonen satt för tätt, hon hade för brett ansikte) och menade att hon måste sminka sig hårdare för att dölja skavankerna.

– Jag blev aldrig stärkt som människa när jag var ung. Blev aldrig uppmuntrad. Jag var full av rädslor, tvivel och osäkerhet. Och att känna sig otillräcklig är ingenting som försvinner, berättar Aniston.

... "Perfekta äktenskap"

Foto: Supplied By Alpha

Giftermålet med världens mest eftertraktade tvättbrädemage döptes det till ”Det perfekta äktenskapet”. När allt var över fem år senare var inte själva skilsmässan tuffast att hantera, utan det faktum att sanningen om den verkliga orsaken till separationen gick upp för henne bit för bit, som ett pussel konstruerat av en sadist.

Föreställ dig att ditt äktenskap tar slut och att du dagligen – på tv och i tidningar – blir upplyst om att ditt ex semestrar med sin nya kärlek, skaffar barn med sin nya kärlek och att kärleksaffären började tidigare än vad ditt ex har berättat. Samtidigt som detta sker väntar ett 30-tal fotografer utanför din garageuppfart för att se dig bryta ihop.

Jennifer Aniston kunde ha valt offerrollen, ingen hade klandrat henne, men hon vägrade. Hon har gått med huvudet högt och ryggen rak, utan att dölja smärtan.

– Jag tror på terapi. Jag tycker att det är ett fantastiskt verktyg för att lära känna sig själv. Jag känner mig stark. Jag är mycket stolt över hur jag har tagit hand om mig själv och jag känner mig inte som ett offer.

...sanna lycka

– Att jag är olycklig är den största missuppfattningen om mig, säger Aniston själv. Jag är verkligen lycklig. Verkligen! Min version av lycka är att befinna sig exakt där jag befinner mig just nu, förklarar hon.

Jennifer Aniston konstaterar att hon aldrig har köpt att lyckan bara skulle bestå av att träffa Den Rätte. Därför hade hon svårt att uppskatta tv-serien ”Sex and the city”. Tjejer som gråter och gnäller över att de vill ha en man, som om det vore enda sättet för en kvinna att känna sig fulländad. Hon tror helt enkelt inte på det.

– Jag har blivit välsignad med en fantastisk karriär och jag har en stor skara vänner. Varför skulle jag ägna tid åt det negativa när man verkligen har kraften att vända tankarna till något positivt? Men det verkar ärligt talat som om folk verkligen vill att jag ska bli mamma, att jag ska gifta mig och gå omkring i köket, barfota och gravid. Det enda jag kan säga är: Ta det lugnt! Det kommer att bli så.

...åtråvärda lekamen 

Den där kroppen, som någon har beskrivit som ett trots mot naturlagarna, gör till och med Nicole Kidman avundsjuk.

– Du har bikini på dig i den här filmen (”Min låtsasfru”) och du ser ut som om du var 20 år, säger hon.

– Jag tror att det är vaselin på linsen, säger Aniston.

– Du är ett naturfenomen. Du har den bästa kropp jag någonsin har sett. Och jag är heterosexuell. Du ser fantastisk ut på morgonen, vid lunch och på kvällen.

Det kanske är dags att sluta tycka synd om Jennifer Aniston.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!