Foto: Karin Törnblom/TT / Karin Törnblom

FAQ - allt du vill veta om Maria Montazami

Här har vi samlat ihop massor av svar från Maria Montazami på frågor som kommer frekvent i bloggen. Hoppas du hittar svar på just din fråga!

Vilka språk talar din familj?

Barnen pratar inte farsi. Kamran, som är född i en stad som heter Khermanshah, kan det flytande men pratar alltid engelska hemma. Min engelska är inte perfekt tyvärr. Men ganska bra. Sara är den enda som pratar flytande svenska. Hanna förstår ungefär 80%. Emma och Nicholas stink!

När kommer du till Sverige nästa gång?

I sommar kommer vi till Helsingborg där min familj bor. Vi letar dessutom hus i Helsingborg, men har inte hittat något än.

Vilken ansiktskräm använder du? Och annat favoritsmink?

Jag använder ett märke som heter La Prairie både dag och natt. Jag älskar make up forever foundation nr.60. Den är lätt och matt. 

Hur kom du med i Svenska Hollywoodfruar?

Jag blev tillfrågad av en castingagent som hade fått lite information om mej utav en tjej som jobbat för oss i vårt hem. Hon heter Katarina och är världens gulligaste. Tack Katarina. 

Bloggar du själv eller är det någon annan som skriver?

Jag mejlar in och webbredaktören på amelia.se lägger in bild och text åt mej vilket jag är väldigt tacksam för. Så säger jag ikväll då blir det ju morgon för er. Det är oftast mina barn som tar bilderna, Emma är jättebra på att fota.

Var har du köpt din fina rosa mysdräkt?

Min mysdress är by Pink from Victoria Secret. 

När fyller du år?

Jag fyller år den 13 Nov. Jag är en skorpis. Och jag är född 1965. 

Har du några bra inredningstips?

Sortera ut alla saker som inte passar i något rum eller hörn. Donera bort det till någon som kanske skulle bli överlycklig för din prydnadssak eller möbel. Jag tycker att det är viktigt att man kör med samma stil i hela huset.

Hur går du för att få så fint hår?

Jag har extensions så att mitt hår skall bli långt och extra tjockt. Sedan använder jag Moroccan Oil för att det ska bli mjukt. Sedan lockar jag och tuperar håret. Sist men inte minst superbra hårspray från Kenra.

Har du några tips på hur man uppfostrar barn?

Krama dina barn, lyssna på vad dom säger speciellt när dom berättar en jätteointressant historia och du har jättebråttom. Håll dom hemma no sleep overs. 

Vilken är din favoritlåt just nu?

Min favoritlåt just nu är Oh my Gosh with Usher.

Hur lång är du?

Vi är alla ganska långa jag är 1.80 cm. 

Varifrån kommer din man Kamran?

Kamran kommer fån Iran och har bott här sen han var 16 år.

Vad har du för kamera när du tar dina bilder?

Jag älskar min kamera det är en Canon Power Shot SD 1200 IS 10.0 mega Pixels. 

Var köper du dina fina kläder någonstans?

De flesta tunikor som jag använder är Young, Fabulous and Broke och Hunky Dory från Sverige. Mina märken på jeansen är JBrand, William Rast eller Hudson Jeans.

Var i Västerås bodde du?

Vi bodde på Talltorp i Västerås. 

Vad har ni för bilar?

Jag har två bilar en GL 450 Mercedes och en 500 CLK Mercedes. Gillar dom båda. 

Vad drömmer du om att göra?

Om jag drömmer om något så skulle det vara att öppna en liten boutique med snygga kläder och lite prydnadssaker i. 

Finns du på Facebook eller Twitter?

Jag har ingen egen privat facebook utan bara en fan facebook som någon snäll individ har gjort till mej. Tack! Jag twittrar inte heller, inte än i alla fall.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!