En tjejfilm med action

"En galen natt" är inget för kulturkoftorna; vi andra kommer kunna fnissa oss igenom den både två och tre gånger, tror Samuel Mesterton, amelias filmrecensent.

Det här är ju orsaken till att vi älskar bio. Släng 3D-brillorna. Sätt Tina Fey och Steve Carell i samma film och det blir garanterat åka av. De är ett gift par som för att låtsas komma undan vardagen

viger varje torsdagskväll åt varandra i form av en dejt. Vill du veta mer om handlingen – se titeln. Som en tjejfilm med action – skönt med en film om en familj som enbart ägnar sig åt de vuxna, ger blanka fan i ungarna från början till slut. Inget för kulturkoftorna; vi andra kommer kunna fnissa oss igenom den både två och tre gånger. Carell och Fey är förbaskat gulliga tillsammans. Scenerna som kämpar om att bli din favorit är många. Fyra stycken glada a:n till ”En galen natt”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!